Moser Genio 1565 Titanium Tondeuse

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Moser

Product omschrijving

De Moser Genio 1565 Titanium Tondeuse

De Moser Genio 1565 Titan is een fijne tondeuse, of je nou een beginner bent of al jaren in het kappersvak zit.

Dankzij de Duitse ‘high-precision grinding technology’ is krachtig scheren mogelijk. Het snijblad is van roestvrijstaal en is met alle precisie geslepen. Het schoonmaken van het snijblad is geen rampenplan meer dankzij het quick change systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat het snijblad gemakkelijk te verwisselen is. Zo kan je de tondeuse handig schoonmaken. Goed onderhoud is erg belangrijk, dit kan de levensduur van je tondeuse verlengen.

De tondeuse heeft een sterke moter en maakt niet al te veel geluid. De Moser Genio 1565 Titan heeft een gewicht van 140 gram, hierdoor ligt hij fijn in de hand.


Belangrijk: reinig en onderhoud uw tondeuse en trimmer regelmatig. Wahl adviseert om na gebruik de snijbladen te oliën. Slecht geoliede snijbladen maken meer lawaai en slijten sneller. Tondeuseolie verlaagt de weerstand en hierdoor snijd de tondeuse makkelijker. Bovendien blijven de snijbladen hierdoor beduidend langer scherp.

Tip: Blade Ice spray is een belangrijk service product dat niet standaard meegeleverd wordt maar zeker de moeite waard is om aan te schaffen. De combinatie van goed werkende reinigingsmiddelen en de extreme hoge druk tijdens het spuiten zorgen ervoor dat het snijmes in een paar seconden ontdaan is van vuil. Blade Ice moet je toepassen terwijl de snijmessen bewegen en aanbrengen op de vertanding en aan beide openingen aan de zijkant van het snijmes.

Garantie en Service: Moser geeft 2 jaar garantie. Ook buiten de garantie termijn kunnen de vakkundige monteurs (tegen betaling) onderhoud of reparaties aan uw Wahl of Moser machines verrichten. Deze technische dienst is ook altijd aanwezig tijdens onze opendagen.

Bestel de Moser Genio 1565 Titanium Tondeuse veilig en snel op kappershandel.nlI.v.m. garantie zijn wij genoodzaakt om de verpakking te openen en het serienummer op de tondeuse te noteren.

Productspecificaties

Type apparaat:
Genio titan tondeuse
Merk:
Moser
Meegeleverd in doos:
Gebruiksaanwijzing, 4 opzetkammen, laadhouder, energie-efficiënte plug-in transformator, tondeuse olie en een schoonmaak borsteltje
Artikelnummer:
1565-0077
Garantie:
2 jaar
Kleur:
grijs
Gewicht:
140 g
Afmetingen:
149x40x36 mm
Motortype:
DC motor with sound proofing, approx. 6000 rmp
Voltage:
100-240V, 50-60 Hz
Snoer/Snoerloos:
Snoerloos
Oplaadbaar:
Ja
Laadstation:
Plug in
Looptijd:
100 min.
Laadtijd:
10 h
Oplaadindicator:
Led
Aantal opzetkammen meegeleverd:
2
Kniplengtes opzetkammen:
3/6mm en 9/12mm
Standaard snijmes:
roestvrijstaal MAGIC BLADE
Kniplengtes snijbladen:
0.7 mm
Verstelbare snijbladen:
nee
Breedte snijbladen:
40 mm
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x