Moser Li Pro 1884 Combipack Gold

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Moser

Product omschrijving

Moser Li Pro 1884 Combipack Gold

Moser Li + Pro Tondeuse en Trimmer Set Gold, Limited Edition! Prachtige set van de Moser Li+Pro Tondeuse en de Moser Li+Pro Mini Trimmer. Deze nieuwste modellen van Moser / Wahl , een exclusieve Combi pack in een chique" Gold " kleur!

Moser Li + Pro 1884
Een sterke tondeuse van Moser door de grote en krachtige accu, ideaal voor alle werkzaamheden. Een pareltje in de salon. De lithiumn-ion technologie die toegepast is bij deze tondeuse zorgt voor perfecte resultaten.

Deze stille, lichte tondeuse heeft een led display en hoogwaardig geslepen edel-stalen snijmessen. Na 45 minuten opladen is de Moser Li + Pro 1884 al weer helemaal vol en kan een werk tijd tegemoet van wel 75 minuten! En wanneer de tondeuse uit het laadstation word gehaald verbruikt het laadstation ook geen stroom meer.

De goude, strakke en naadloze afwerking van de tondeuse is niet alleen prachtig om te zien maar zorgt er ook voor dat de tondeuse makkelijk schoon is.

Moser Li + Pro mini
Deze trimmer is een klein apparaat naast de Moser Li + Pro 1884, maar ondertussen is dit wel een kracht machine. De sterke Moser Li + Pro mini is ideaal voor de baard en snor, en een parel in de salon. Dat komt door de goude ergonomische en moderne look van de trimmer. 

De Li + Pro mini kan na een oplaadtijd van 45 minuten er weer volop tegenaan, namelijk wel voor 70 minuten! En wanneer de tondeuse uit het laadstation word gehaald verbruikt het laadstation ook geen stroom meer.

Met een lithium-ion accu, wat zorgt voor een constante motor power en power control, is deze trimmer een echt werkpaard. Zo heeft de trimmer extra weerstand en kun je er prima dikker haar mee trimmen.

Bij deze set ontvangt u een handige opberg etui voor de tondeuses, laders en accessoires.


Koop jouw Moser Li Pro 1884 Combipack Gold nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nlI.v.m. garantie zijn wij genoodzaakt om de verpakking te openen en het serienummer op de tondeuse te noteren.

Productspecificaties

Type apparaat:
Li Pro 1884 Combipack Gold
Merk:
Wahl
Meegeleverd in doos:
Gebruiksaanwijzing, tondeuse, trimmer, opbertas
Garantie:
2 jaar
Snoer/Snoerloos:
Snoerloos
Type batterij:
Lithium ion accu
Kniplengtes opzetkammen:
Vario opzetkam
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x