Moser Solid Case ChromStyle Pro & T-Cut & Shaver

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Moser

Product omschrijving

Moser Solid Case ChromStyle Pro & T-Cut & Shaver

De Moser Solid Case bevat de Chromstyle Pro Lithium Tondeuse (€160,30), T-Cut Trimmer (€107,35) en Shaver scheerapparaat, alle essentiele benodigdheden voor een elke kapper. De Moser Solid Case is nu voordelig verkrijgbaar bij Kappershandel!Bekijk ook onze eigen onderhoudsvideo's op ons Youtube kanaal! En ontdek hoe jij het beste jouw tools kan onderhouden.


Moser Chromstyle Pro Lithium Tondeuse
De Chromstyle Pro is uitgerust met een intelligente motor en geeft constant evenveel kracht bij elke scheerbeurt, voor een stabiele sessie. Hierdoor blijft de tondeuse  optimaal scheren zelfs wanneer de batterij leeg raakt. En is het behandelen van verschillende soorten haartypes geen probleem.

De snijblad van de Moser Chromstyle is verstelbaar en kan in diverse millilmeters scheren waardoor het gebruik van opzetkammen optioneel is. De tondeuse kan zowel draadloos als met de oplader in de unit gebruikt worden. Dankzij de verwijderbare snijblad is de tondeuse makkelijker te onderhouden en kan de Chromstyle met precisie blijven presteren.

Chromstyle Pro specs:
Motortype 
Voltage 
Kleur 
Gewicht 
Type batterij  
Afmetingen 
Looptijd 
Verstelbare snijbladen      
Breedte snijbladen
 
: DC Motor 5500 rmp      
: 100-240 V  
: Zwart/chroom 
: 290 gram  
: Lithium Ion Accu
: 178 x 46 x 50mm  
: 90 minuten 
: 0,7 - 3mm 
: 46mm 
                      


Moser T-Cut Trimmer

De T-Cut Trimmer is ideaal voor het contouren van de baard- en neklijn en rondom de oren. De snijblad is ontworpen in de vorm van de T en gemaakt van roestvrij staal, hierdoor kan de snijblad gemakkelijk bij alle plekken komen. Mooie strakke fades kunnen gecreëerd worden dankzij de 0.4mm korte snijblad. Uitgerust met een quick-change systeem is de T-Cut makkelijker schoon te maken door de verwisselbare snijblad.

Met een krachtige 6400rpm presteert de T-Cut optimaal en constant en is geschikt voor alle haartypes. De trimmer is voorzien van een intelligent oplaad management systeem en zorgt ervoor dat het appraat niet als het ware teveel oplaadt. Hierdoor heeft de T-Cut een langere levensduur en bespaard deze energie. Let wel op dat ten alle tijden de originele oplader gebruikt wordt.

T-Cut Trimmer specs:
Motortype 
Voltage
Kleur
Gewicht
Type batterij
Afmetingen
Looptijd
Verstelbare snijbladen    
Breedte snijbladen
Kniplengtes snijbladen

: DC Motor 6400 rmp   
: 100-240 V
: Zwart/chroom 
: 135 gram
: NiMh-accu WMO
: 142x32x32mm 
: 60 minuten 
: 0,7 - 3mm
: 44mm
: 0.4mm
                           


Moser Shaver Scheerapparaat
De Shaver van Moser heeft een scheersysteem dat perfect aangepast is aan de contouren van het gezicht, de kin en nek voor een optimaal scheerresultaat. Voorafgaand aan het scheren is het raadzaam om het gezicht en hals gebied grondig te reiningen en droog te deppen.

Voor het beste resultaat: Druk de Shaver omhoog tegen het huidoppervlak en scheer tegen de richting van de baardgroei. Trek tegelijktertijd met uw vrije hand, de huid strak zodat de stoppels opstaan. Let op, teveel druk op het scheerblad kan leiden tot folie breuk. Geef de huid de tijd om te wennen aan de scheerfolie, dit duurt over het algemeen 2 tot 3 weken.
Shaver specs:
Motortype 
Kleur
Gewicht
Type batterij                    
Afmetingen
Looptijd


: DC Motor   
: Zwart/chroom 
: 90 gram
: NiMh-accu WMO       
: 46x100x20mm 
: 45 minuten 
                     
                                    
 Inhoud Solid Case:
  • Chromstyle Tondeuse
  • T-Cut Trimmer
  • Shaver Scheerapparaat
  • 1 x Tondeuse olie
  • 1 x Onderhoudsborstel
  • 4 x Opzetkammen (Nr. 1, 2, 3 en 4)
  • Oplader + oplaadstation Chromstyle Tondeuse
  • Oplader + oplaadstation T-Cut Trimmer
  • Oplader Shaver
  • Sleutels


Grijp nu je voordeel met de Moser Solid Case!

Bestel de Moser Solid Case ChromStyle Pro & T-Cut & Shaver nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl | Moser

Productspecificaties

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x