Nioxin System 5 Trial Kit

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Nioxin

Product omschrijving

Nioxin System 5 Trial Kit

De Trial Kits van Nioxin zijn ideaal om kennis te maken met de Cleanser Shampoo, Scalp Revitaliser en de Scalp Treatment.

De System 5 is speciaal samengesteld voor medium tot dik, natuurlijk of chemisch behandeld haar dat er normaal tot dun uitziet.

Deze Trial Kit reinigt onzuiverheden, reguleert de vochtbalans speciaal voor gekleurd haar, verfrist de hoofdhuid en maakt het haar glad. Tot wel 30 behandelingen met één Trial Kit.


De System 5 Trial Kit bevat:
  • System 5 Cleanser Shampoo 150ml
  • System 5 Scalp Revitaliser 150ml
  • System 5 Scalp Treatment 50ml

Gebruik:
  • Stap 1: Breng de Cleanser Shampoo aan op nat haar, inmasseren, 30 tot 60 seconden laten inwerken en daarna zorgvuldig uitspoelen.
  • Stap 2: Breng de Scalp Revitaliser aan, na de Cleanser Shampoo, op de hoofdhuid en het haar, inmasseren, 1 tot 3 mnuten laten inwerken en daarna zorgvuldig uitspoelen.
  • Stap 3: Breng de Scalp Treatment* direct aan op de hoofhuid van handdoekdroog haar (ong. 8 pompjes), zachtjes inmasseren. Niet uitspoelen! 

Let op: 
*Wegens de bestanddelen van de Treatment, zal er een rode gloed ontstaan op de hoofdhuid die na 20 minuten wegtrekt. Dit zijn tekenen van herstel door de oxidering van de hoofdhuid en stimulering van de bloedsomloop.  


Ontdek de unieke herstellende kracht van NIOXIN zelf!


Koop jouw eigen Nioxin System 5 Trial Kit nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x