Olivia Garden Ceramic + Ion XL Pro Small

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Olivia Garden

Product omschrijving

Olivia Garden Ceramic + Ion XL Pro Small

Ben je op zoek naar de perfecte borstel die in combinatie met een föhn je haren perfect in model brengt? 
Dan is de Ceramic + Ion XL Pro Small van Olivia Garden iets voor jou!

Tourmaline-ion technologie
Door de tourmaline die ondertussen in her haar als het ware wordt geïnjecteerd, vermindert de statische elektriciteit van het haar. De epidermislaag van elk haartje wordt gesloten waardoor uitdroging van het haar wordt voorkomen. Vooral voor haar dat op een dagelijkse basis wordt geföhnd, of via andere hitte gebaseerde technologieën, bieden geïoniseerde borstels de beste bescherming voor jouw haar.


Anti-statisch en ion-gevulde nylon borstelhaar
De anti-statische en ion gevulde nylon borstelharen van de Nano Thermic Contour Thermal voorkomt dat het haar gevuld wordt met een lading statische elektriciteit waardoor het haar recht en glanzend blijft.

Ronde nylon borstelharen
De verzorging van het hoofdhuid is zeer belangrijk tijdens het borstelen van het haar. Dit is omdat gezond haar nodig is om goed te kunnen stylen. De nylon borstelharen perfect rond zodat het beschadigingen op het hoofdhuid voorkomt.

Ion zachte kussen
De ion technologie verminderd het statisch elektriciteit in het haar, sluit de buitenste laag van het haar en zorgt voor een zacht en stralend resultaat. De rubbere kussen van Olivia Garden draagt een ion effect met zich mee. Dit zorgt ervoor dat het haar niet uitdroogd. 

Ergonomische handgreep
Voor een goede grip en een veilig gebruik is de steel van een borstel heel belangrijk. Daarom is de handgreep van Olivia Garden ergonomisch ontworpen met anti slip materiaal en zorgt voor een maximaal comfort tijdens het gebruik.


Haak-vrij ring
Alle Olivia Garden borstels zijn ontworpen voor comfort en perfect gebruik. Daarom zijn niet alleen de borstelharen, maar zelfs de ring onder het lichaam van de borstel ontworpen voor minder verwarring. De speciale ring voorkomt dat het haar blijft haken tijdens het borstelen.


Gepatenteerde uitneembare scheidingspen
Om het haar goed te kunnen föhnen en stylen is het belangrijk om het haar te scheiden. Met de unieke gepatenteerde uitneembare scheidingspen van Olivia Garden wordt het professioneel scheiden van het haar eenvoudiger.
 

Koop jouw Olivia Garden Ceramic + Ion XL Pro Small nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x