Omeisan Acid Wave Permanent Set

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Omeisan

Productomschrijving

Omeisan Acid Wave Permanent Set

De permanent waarvan de werkzame stoffen een partnerschap met het haar aangaan. Acid Wave is alkalivrij en heeft geen structuur beschadigingen door opzwellen van het haar tot gevolg.

Acid Wave is op een pH/waarde ingesteld, die exact overeenkomt met die van de huid en maakt ieder haar sterker en vitaler. Acid Wave levert resultaten op ten aanzien van houdbaarheid, elasticiteit, verzorginng en glans van het haar.

Acid Wave heeft genoeg aan vereenvoudigde chemische reacties. Zonder het opzwellen door alkalische invloeden, kunnen zeer kleine moleculen via de door het wassen van het haar nog vochtige haar, ondersteund door de warmte, op de juiste plaatsen het haar binnendringen om de vervormingsprocedure mogelijk te maken. Nog meer kan uw haar niet worden ontzien. Daarom de natuurlijkheid van het permanent dat nog dezelfde dag zou kunnen worden herhaald.


Gebruiksaanwijzing: Verdeel het in het haar. Breng het vloeistof aan, 10-15 minuten, afhankelijk van de haarstructuur. Door warmte versnelt de inwerkingstijd. Daarna goed afspoelen. Het haar zoals gebruikelijk met een professionele fix Omeisan fixatie en behandelen met kruiden Acid. Vermijd contact met de ogen.

In geval van contact met de ogen, onmiddellijk spoelen met veel water en raadpleeg een arts. Draag geschikte handschoenen.

Verkrijgbaar in de varianten:

  • F     = voor dik en moeilijk krullend haar 
  • N     = voor normaal haar
  • G/P = voor geverfd haar

 

Bestel de Omeisan Acid Wave Permanent Set nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x