Panasonic ER PA10 Trimmer

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Panasonic

Product omschrijving

De Panasonic ER PA10 de draadloze trimmer van hoge kwaliteit

Het nieuwste trimmer model van panasonic is nu bij kappershandel.nl verkrijgbaar. De Panasonic ER PA10 is voorzien van een Ni-Mh batterij, deze batterij kan continu opgeladen worden zonder dat het stuk gaat. De trimmer is binnen 8 uur volledig opgeladen!

De werktijd van de trimmer is 60 minuten. De trimmer heeft een erg fijn design en ligt prettig in de hand. Een ander voordeel van de trimmer is dat hij een oplaadlampje heeft. De Panasonic ER PA10 wordt geleverd met 2 opzetstukjes van3 en 6 mm.


Belangrijk: reinig en onderhoud uw tondeuse en trimmer regelmatig. Er wordt geadviseert om na gebruik de snijbladen te oliën. Slecht geoliede snijbladen maken meer lawaai en slijten sneller. Tondeuseolie verlaagt de weerstand en hierdoor snijd de tondeuse makkelijker. Bovendien blijven de snijbladen hierdoor beduidend langer scherp.

Tip:Blade Ice spray is een belangrijk service product dat niet standaard meegeleverd wordt maar zeker de moeite waard is om aan te schaffen. De combinatie van goed werkende reinigingsmiddelen en de extreme hoge druk tijdens het spuiten zorgen ervoor dat het snijmes in een paar seconden ontdaan is van vuil. Blade Ice moet je toepassen terwijl de snijmessen bewegen en aanbrengen op de vertanding en aan beide openingen aan de zijkant van het snijmes.

Koop jouw Panasonic ER PA10 veilig en snel op kappershandel.nl


I.v.m. garantie zijn wij genoodzaakt om de verpakking te openen en het serienummer op de tondeuse te noteren.

Productspecificaties

Type apparaat:
ER PA10 trimmer
Merk:
Panasonic
Gewicht:
240 g
Afmetingen:
97 x 68.5 x 38 mm
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x