Proraso Ciotola Scheerzeep

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Proraso

Product omschrijving

Proraso Ciotola Scheerzeep

Deze Scheerzeep wordt gemaakt met een ''hete zeep proces'', en gerijpt in kleine aantallen voor 10 hele dagen in een op temperatuur gecontroleerde kamer die het beschermt tegen temperatuurwisselingen. Tijdens het proces verdampt de vocht en krijgt de scheerzeep een vastere vorm en wordt het meer ''geconcentreerd''. Perfect voor een professionele scheerbeurt met een kwast.

De werkingen en eigenschappen van de scheerzeep verschillen per kleurlijn (groen, wit en rood).


Proraso Kleurlijnen
Groen: De eerste lijn van Proraso, een vernieuwde formule die opvalt door de kwaliteit van de ingrediënten. Verfrissend en stimulerend, het is geschikt voor alle baar- en huidtypen. Met de aangename eigenschappen van menthol en eucalyptus.

Wit: Voor de gevoelige en snel geìrriteerde huid, met extracten van groene thee en havermout. Helpt roodheid op de huid te voorkomen en maakt de huid zacht. Met een delicate fruitige geur van kalk en appel.

Rood: Exfolieert en voedt de huid. Ideaal voor de dikkere, grovere baarden. Voor een verzachtende werking en bereidt voor op het scheren. Verrijk met Shea boter en intense geparfumeerd met de geur van sandelhout.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 150 milliliter.


Gebruik: Maak de scheerkwast vochtig en breng de zeep aan in cirkelvormige bewegingen om een zacht, compacte schuim te creëren. Verdeel gelijkmatig over de baard en ga verder met de scheerbeurt. Sluit het potje na gebruik om uitdroging en vergeling te voorkomen. Zelfs als het product weer droog, zal het zijn eigenschappen verliezen.


Bestel de Proraso Ciotola Scheerzeep veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x