Proraso Crème Liquida Aftershave Balsem

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Proraso

Product omschrijving

Proraso Crème Liquida Aftershave Balsem

De Crème Liquida Aftershave Balsem geeft onmiddellijke verlichting aan de huid, zonder alcohol, en is de finishing touch na elke scheerbeurt. Met een combinatie van alle voordelen van een balsem, die de huid verfrist en revitaliseert, met die van een kalmerende crème.

De formule en werkingen van de Crème Liquida Aftershave Balsem verschilt per kleurlijn (groen, wit en rood).

Gebruik: Breng de Crème Liquida Aftershave Balsem aan op de huid. Vervolgens zachtjes inmasseren om de absorptie te vergemakkelijken.


Proraso Kleurlijnen
Groen: De eerste lijn van Proraso, een vernieuwde formule die opvalt door de kwaliteit van de ingrediënten. Verfrissend en stimulerend, het is geschikt voor alle baar- en huidtypen. Met de aangename eigenschappen van menthol en eucalyptus.

Wit: Voor de gevoelige en snel geìrriteerde huid, met extracten van groene thee en havermout. Helpt roodheid op de huid te voorkomen en maakt de huid zacht. Met een delicate fruitige geur van kalk en appel.

Blauw: Beschermt en hydrateerd, perfect voor degenen die een nauwe maar comfortabele scheerbeurt prefereren. Verrijkt met Aloë Vera, Vitamine E en een moderne en kruidige geur met noten van amber en musk.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 100 milliliter.


Koop nu jouw eigen Proraso Crème Liquida Aftershave Balsem veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x