Proraso Tubo Sapone Scheercrème

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Proraso

Product omschrijving

Proraso Tubo Sapone Scheercrème

Deze scheercrème van Proraso is gemaakt met een ''hete zeep proces'' en wordt 3 dagen lang gerijpt. Dit produceert een extreme fijne, dikke en romige zeep die, met behulp van een kwast, een dikke en rijke schuim produceert.

De werkingen en eigenschappen van de scheercrème hangt af van de gekozen kleurlijn (groen, wit en rood).


Proraso Kleurlijnen
Groen: De eerste lijn van Proraso, een vernieuwde formule die opvalt door de kwaliteit van de ingrediënten. Verfrissend en stimulerend, het is geschikt voor alle baar- en huidtypen. Met de aangename eigenschappen van menthol en eucalyptus.

Wit: Voor de gevoelige en snel geìrriteerde huid, met extracten van groene thee en havermout. Helpt roodheid op de huid te voorkomen en maakt de huid zacht. Met een delicate fruitige geur van kalk en appel.

Rood: Exfolieert en voedt de huid. Ideaal voor de dikkere, grovere baarden. Voor een verzachtende werking en bereidt voor op het scheren. Verrijk met Shea boter en intense geparfumeerd met de geur van sandelhout.


Gebruik: Maak de Proraso scheerkwast vochtig met heet water. Breng ongeveer 2cm Scheercrème tussen de haartjes en masseer op de gezicht met cirkelvormige bewegingen. Binnen enkele momenten zal de scheercrème in een romige en compacte schuim veranderen. De schuim zal de baard verzachten, waardoor scheren een aangename dagelijkste activiteit wordt. Geschikt voor alle baardtypes.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 150 milliliter.

Bestel de Proraso Tubo Sapone Scheercrème veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x