Salon Ambience Advantage+ Wasunit

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Advantage+ Wasunit

De zachte en soepele lijnen geven de Advantage+ wasunit een zeer speciale stijl en een extra aandacht voor detail. De wasunit is afgewerkt met een zachte stoffering en bekleed met Skai materiaal waarbij er een ruime keuze uit diverse kleuren beschikbaar is, waardoor de kapper zijn salon kan personaliseren met een eigen karakter en design.

Advantage+ Wasunit is uitgerust met een elektrische beensteun en de nieuwe (optionele) massagefunctie, en creëert hoge comfort. De wasunit bestaat uit een metalen frame, basis van stoel in hout, schuim en Skai, armleuningen bekleed met Skai materiaal en een mantel van gevormd kunststof.

De Advantage+ wasunit van Salon Ambience is verkrijgbaar in diverse unieke kleurenmet een witte of zwarte kom, met of zonder voetsteun en massagefunctie .

Kies uit ruim 44 prachtige Sky-kleuren, en geef jouw Advantage+ Wasunit dé perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon! (De getoonde kleuren op de afbeelding zijn de MANGO 53 & de MILK 61.)


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon.

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving.

 Bestel de Salon Ambience Advantage+ Wasunit nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x