Salon Ambience Alexa Kappersstoel

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Alexa Kappersstoel

Let op, afhankelijk van uw order worden bijkomende vrachtkostenbijdrage achteraf apart gecalculeerd. De vrachtkosten variëren tussen de €90 - €250 excl. BTW. De gemiddelde levertijd van Salon Ambience meubels bedraagt 3 tót 4 weken.

 

De Alexa kappersstoelstoel is een opvallend en economisch alternatief voor elke klassieke stoel. De unieke vorm ontstaat door de ronde, hoge rugleuning en de ronde zitting. Ontworpen met een niveau van hoog kwaliteit en comfort. De kappersstoel is leverbaar met een ruime keuze van onderstellen en in een grote selectie van diverse Sky kleuren voor een unieke look, speciaal ontworpen op basis van de gekozen kleuren.

Alexa kappersstoel is gemaakt met een binnenwerk van hout, schuim en Skai, armleuningen bekleed met Skai, en een kolom en voet van verchroomd metaal. Uitgerust met een pomp met rem (optioneel) en voor het voetstuk kunt u kiezen uit 4 verschillende modellen.

Kies uit ruim 50 prachtige Sky kleuren, en geef jouw Alexa kappersstoel dé perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon! (De getoonde afbeelding heeft de kleuren DAMASK 24 & BLACK DAMASK 25 met een ronde voetstuk.)

Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon.

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving.

 

 

Koop jouw eigen Salon Ambience Alexa Kappersstoel nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x