Salon Ambience Alexander Herenstoel

Nog niet gewaardeerd
Sale -40%

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Alexander Herenstoel

Alexander herenstoel van Salon Ambience heeft een strakke maar subtiele, geraffineerde stijl. De klant wordt door een gestoffeerde zit, rugleuning en armleuningen omringd in een relaxte, ontspannende omgeving voor comfort op hoog niveau. De verstelbare rugleuning en hoofdsteun voegen extra functionaliteit toe. De stevige aluminium voetsteun en de voet van de Alexander herenstoel zorgt ervoor dat deze een sterke visuele impact krijgt, een echte herenstoel met een statement in elk salon.

De Alexander herenstoel is gemaakt met o.a. een basis van hout, schuim en Skai, de armleuningen zijn bekleed met Skai materiaal, de voetsteun is van aluminium en Skai, én de voetstuk is gemaakt van verschroomd metaal en kunststof.

Kies nu uit ruim 44 unieke Sky-kleuren, en geef jouw Alexander Herenstoel de perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon! (De getoonde afbeelding heeft de kleuren ALLIGATOR 31 & STONE ALLIGATOR 51 met een vierkante voetstuk.)


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon.

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving.

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.


Bestel de Salon Ambience Alexander Herenstoel nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x