Salon Ambience Ariel Kappersstoel

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Ariel Kappersstoel

De unieke stijl van de Ariel stoel geeft een salon elegantie en een zeer luxe stijl. Door de elegant gebogen armleuningen die doen denken aan de King George stijl, en de dik gestoffeerde zitting en rugleuning, geeft de stoel een geweldig comfort aan uw klanten. En geeft een speciale klasse aan uw salon- een must voor degenen die indruk willen maken. Leverbaar in een groot aantal Sky kleuren en ook in duo-tonen zonder meerprijs.

De kappersstoel heeft een pomp met rem (optioneel) en voor het voetstuk kunt u kiezen uit 4 verschillende modellen: ronde voet, ster voet, vierkante voet en zachte vierkante voet. De binnenwerk van de Ariel Kappersstoel is gemaakt van hout, schuim en Skai.

Kies nu uit ruim 44 unieke Sky-kleuren, en geef jouw Ariel Kappersstoel de perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon! (De getoonde afbeelding heeft de kleuren AVIATOR BLUE F7 en CHAMPAGNE 10 met een zachte vierkante voetstuk.) 


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon.

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving.

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.


Bestel de Salon Ambience Ariel Kappersstoel nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl. 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x