Salon Ambience Avalon Wachthoek

Nog niet gewaardeerd
Sale -30%

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Avalon Wachthoek

De prachtige sofa Avalon geeft een luxe stijl aan de wachtruimte in uw salon. De fors gestoffeerde zitting en rugleuning contrasteren goed met de slanke, elegante armleuningen, die door de ronding een bijzonder comfort geven. Leverbaar in een groot aantal Sky kleuren en ook in duo-tonen zonder meerprijs.

De Avalon Wachthoek is gemaakt met een basis van schuim en Sky, met gevormde metalen poten. 
 
Kies nu uit ruim 50 unieke Skai kleuren, en geef jouw Avalon Wachthoek de perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon! (De getoonde afbeelding heeft de kleuren CHAMPAGNE 10 en AVIATOR BLUE F7.) 


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.
Bestel de Salon Ambience Avalon Wachthoek veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x