Salon Ambience Boutique Balie

Nog niet gewaardeerd
Sale -49%

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Boutiqe Balie

De spectaculaire receptie Boutique biedt een mengelmoes van stijlen: de rechte en schone structuur van de receptie (afgewerkt met wit PVC) combineert prima met de elegante aluminium poten en de glazen product display en geeft de receptie een ‘Boutique ’stijl.

De receptie heeft veel bergruimte onder en naast de lade voor een toetsenbord en er is royaal plaats voor een computer. Het bovenblad is van glas en past goed bij het glazen display. Verder is er nog een schap voor de klanten aan de voorzijde.

Materialen:

  • Wit melamine structuur, met glanzend PVC voorkant
  • Glazen Display box
  • Aluminium voeten

 


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.


Bestel de Salon Ambience Boutiqe Balie nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x