Salon Ambience Century Balie

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Century Balie

Ideaal voor elke salon waar ruimte een issue is, maar waar een attractieve en stijlvolle receptie ruimte een noodzaak is, combineert de Century receptie minimalistisch Italiaans design met compacte eigenschappen.

Gebouwd van zilvergrijs of wenge gelamineerd hout heeft de receptie voldoende ruimte voor computer en andere zaken ondanks zijn geringe afmetingen van 100 bij 50 cm. Door de simpele en gladde vormgeving, de aluminium pootjes en het metalen frontpaneel, waarin een van de kleuren van onze Skai kleuren verwerkt wordt, kan iedere salon een eigen receptieruimte creëren. 

Materialen:
  • Zilvergrijs of Wenge houten frame
  • Verchroomd metalen voorkant met Skai inleg
  • Gevormde metalen poten
  • Metalen of glazen schapje (optioneel)

Kies nu uit ruim 47 unieke Skai kleuren, en geef jouw Century Balie de perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon! (De getoonde afbeelding heeft de kleur KIWI 58.) 


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.


Koop nu jouw eigen Salon Ambience Century Balie veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x