Salon Ambience Clip Werkwagen

Nog niet gewaardeerd
Sale -50%

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Clip Werkwagen

Let op, afhankelijk van uw order worden bijkomende vrachtkostenbijdrage achteraf apart gecalculeerd. De vrachtkosten variëren tussen de €90 - €250 excl. BTW. De gemiddelde levertijd van Salon Ambience meubels bedraagt 3 tót 4 weken.

 

Een werkwagen met een eenvoudig ontwerp gemaakt van melamine met een iepenhouten textuur met twee grote lades op 4 grote zwenkwielen, verkrijgbaar in Elm Hout of Wenge Hout. De Clip kan gebruikt worden als een tussenmeubel tussen 2 kaptafels of als een werkwagen.

Als optie kan op de Clip een metalen fohnhouder aangebracht worden. De frontjes van de lades zijn leverbaar in roestvrij staal, wit plexiglas of in melamine met iepenhouten textuur.

 
Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.


Bestel de Salon Ambience Clip Werkwagen veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x