Salon Ambience Diamond Kappersstoel

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Diamond Kappersstoel

De Diamond Kappersstoel biedt een unieke stijl aan de kapper. De elegante vierkanten stiksels op de dik gestoffeerde rug en zitting passen goed bij de design transparant plastic armleuning. De stoel heeft een pomp met rem en voor het voetstuk kunt u kiezen uit 4 verschillende modellen (ster, vierkant, rond, zacht vierkant).

Bestaand uit een binnenwerk in hout, schuim en Skai. Armleuningen van doorzichtig plexiglas en een kolom en voet van verchroomd metaal.

Kies nu uit ruim 50 unieke Sky-kleuren, en geef jouw Diamond Kappersstoel de perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon! (De getoonde afbeelding heeft de kleuren MILK 61 en BLACK COFFEE 59.) 


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.


Bestel de Salon Ambience Diamond Kappersstoel nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x