Salon Ambience Diamond Wachthoek

Nog niet gewaardeerd
Sale -50%

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Diamond Wachthoek

Let op, afhankelijk van uw order worden bijkomende vrachtkostenbijdrage achteraf apart gecalculeerd. De vrachtkosten variëren tussen de €90 - €250 excl. BTW. De gemiddelde levertijd van Salon Ambience meubels bedraagt 3 tót 4 weken.

 

Deze elegante, lage wachtbank, met een grote vierkanten vorm geeft een speciale touch aan de wachthoek in salons met verschillende stijlen. De stoffering van de zitting is uitgevoerd met vierkanten stiksels en het product wordt compleet gemaakt door 4 gepolijste aluminium voeten.

Bestaand uit een basis van schuim en Skai, met gevormde metalen poten.

Kies nu uit ruim 50 unieke Sky-kleuren, en geef jouw Diamond Wachthoek de perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon! (De getoonde afbeelding heeft de kleuren STONE ALLIGATOR 51 en ALLIGATOR 31.) 


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid met een modern en strak design.

Bestel de Salon Ambience Diamond Wachthoek nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x