Salon Ambience Emma Kappersstoel

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Emma Kappersstoel

De zorgvuldige minalistische stijl van de Emma stoel combineert comfort en betrouwbaarheid. De Emma stoel past in veel verschillende salons door de combinatie van gestoffeerde armleuningen met de rug en zitting. De stoel heeft een binnenwerk van hout, schuim en Skai. Uitgerust met een pomp met rem en voor het voetstuk kunt u kiezen uit 4 verschillende modellen.

Kies nu uit ruim 44 unieke Sky-kleuren, en geef jouw Emma Kappersstoel de perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon! (De getoonde afbeelding heeft de kleuren ALLIGATOR 31 en KIWI 58.) 


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.


Koop jouw eigen Salon Ambience Emma Kappersstoel nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x