Salon Ambience Flat Deluxe Kaptafel

Nog niet gewaardeerd
Sale -40%

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Flat Deluxe Kaptafel

Dankzij het grote succes van de Flat kaptafel is Salon Ambience trots de kaptafel Flat Deluxe te kunnen presenteren!

Naast de kwaliteit en de stijl van de normale uitvoering van de Flat, biedt dit alternatief een werkblad afgewerkt met een wit glazen blad waaronder Skai bekledingsstof gemonteerd (leverbaar in alle Sky kleuren). De spiegel van de Flat Deluxe wordt van achteren verlicht voor een indirecte verlichting, waardoor de werkomgeving belangrijker wordt. De Flat Deluxe wordt compleet geleverd met een mooie voetsteun.

Materialen: Frame van melamine met wit textuur.

Kies nu uit ruim 47 unieke Sky-kleuren, en geef jouw Flat Deluxe Kaptafel de perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon!


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.
 Bestel de Salon Ambience Flat Deluxe Kaptafel nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x