Salon Ambience Form Balie (met beide kastjes)

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Form Balie (met beide kastjes)

Dankzij de gebogen vorm van het stijlvolle meubel, uit melamine met iepenhoutentextuur, onderscheidt de balie Form zich, verkrijgbaar in vier kleuren hout (melamine iep RD/120, elm hout RD/124, wenge hout RD/144 en wit RD/184).

Door het speciale ontwerp ontstaat een zachte stijl maar tegelijkertijd ook kracht en duurzaamheid door de gebruikte materialen. Deze balie trekt zeker aandacht, dankzij het grote, gebogen voorpaneel afgewerkt met Skai materiaal met een keuze uit diverse kleuren. Hierdoor is de Form Balie geschikt in veel verschillende salonstijlen.  

Materialen: De Form Balie is gemaakt uit een frame van melamine en iepenhout textuur. De gebogen front is afgewerkt met Skai materiaal en de kastdeur van gehard glas.


De Form Balie is beschikbaar in vier verschillende versies; balie, balie met een gesloten kastje, balie met displaykastje of een balie met beide kastjes. De prijs is afhankelijk van de gewenste versie. 

Kies nu uit een ruim assortiment van 44 unieke Sky-kleuren, en geef jouw Form Balie de perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon! (De getoonde afbeelding heeft de kleur KIWI 58.) Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.


Bestel de Salon Ambience Form Balie (met beide kastjes) nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x