Salon Ambience Grace Kappersstoel

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Grace Kappersstoel

Het elegante rechthoekige ontwerp van de zitting en de rug geeft een exclusieve vorm aan de Grace kappersstoel, nog extra benadrukt door de kristallen knopen verwerkt in de rugleuning. De verchroomde armleuningen, met contrasterende rondingen en rechte lijnen, maken de stoel compleet. De Grace kappersstoel geeft aan de salon een stijlvolle afwerking. De stoel heeft een pomp met rem en voor het voetstuk kunt u kiezen uit 4 verschillende modellen.

Bestaand uit een binnewerk van hout, schuim en Skai. De armleuningen zijn van verchroomd metaal, de kolom en voet zijn ook van verchroomd metaal.

Kies nu uit een ruim assortiment van 50 unieke Sky-kleuren, en geef jouw Grace Kappersstoel de perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon! (De getoonde afbeelding heeft de kleuren ALLIGATOR 31 en GREY ALLIGATOR 50.) 


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.

Bestel de Salon Ambience Grace Kappersstoel veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x