Salon Ambience Iconwash Wasunit

Nog niet gewaardeerd
Sale -40%

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Iconwash Wasunit

Deze prachtige washunit biedt het verbazingwekkende comfort en de functionaliteit die u zou verwachten van een Salon Ambience product, en creëert een nieuwe generatie van washunits ,die de kwaliteit van het werk van degenen, die werken in een drukke salon, verhogen. Daarnaast is er zeer veel aandacht geschonken aan de vormgeving van het totale product. 

De prachtige Iconwash Wasunit van Salon Ambience is verkrijgbaar met witte of zwarte kom en een optionele voetsteun.

Kies nu uit ruim 50 unieke Sky-kleuren, en geef jouw Avalon Wachthoek de perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon! (De getoonde afbeelding heeft de kleuren ALLIGATOR 31 en STONE ALLIGATOR 51.) 


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.

Bestel de Salon Ambience Iconwash Wasunit nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x