Salon Ambience Impulse Kaptafel

Nog niet gewaardeerd
Sale -30%

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Impulse Kaptafel

Let op, afhankelijk van uw order worden bijkomende vrachtkostenbijdrage achteraf apart gecalculeerd. De vrachtkosten variëren tussen de €90 - €250 excl. BTW. De gemiddelde levertijd van Salon Ambience meubels bedraagt 3 tót 4 weken.

 

De eenvoudige vorm van de kaptafel Impulse, met de sterke lijnen en gladde hoeken, voegt een prettig en stijlvol aspect toe aan de salon. De kaptafel wordt van achteren met LED lampen verlicht, waardoor er een kaptafel ontstaat die de aandacht trekt in elke salon. De glazen kapblad is niet inbegrepen.

Materialen:

  • Wit glazen paneel met spiegel in enkelvoudige vorm
  • Van achteren verlicht met LED lampen
  • Als optie glazen kapblad
  • 220 - 240 V
  • 50 Hz
  • 20 WSalon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.

Bestel de Salon Ambience Impulse Kaptafel nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x