Salon Ambience Kubik Kappersstoel

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Kubik Kappersstoel

Een moderne, minimalistische bedieningsstoel met een eenvoudig, maar opvallend design. Een vierkanten roestvrijstalen voet past perfect samen met de rest van de stoel. De stoel heeft een pomp met rem en voor het voetstuk kunt u kiezen uit 4 verschillende modellen (ster voet, vierkanten voet, ronde voet en zachte vierkante voet).

Bestaand uit een binnenwerk van hout, schuim en Skai. De armleuningen zijn bekleed met Skai en de kolom en voet zijn van verchroomd metaal.

Kies nu uit een ruim assortiment van 50 unieke Sky-kleuren, en geef jouw Kubik Kappersstoel de perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon! 


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.

Bestel de Salon Ambience Kubik Kappersstoel veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x