Salon Ambience Light Island Kaptafel

Nog niet gewaardeerd
Sale -40%

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Light Island Kaptafel

De serie kaptafels Light geeft de kapper een alternatief bij het inrichten van de salon. Een metalen frame met een grijze finish op een stevige metalen voet met roestvrijstalen bekleding met daarin gemonteerd plexiglas panelen met van achteren neonverlichting is de basis van deze eilandunits. Aan beide kanten zijn stopkontakten aangebracht en een schakelaar voor de verlichting. Geleverd met bijpassende voetensteun.

Er zijn een drietal alternatieven: de eerste met aan 2 zijden een rechthoekige spiegel, voetsteunen en fohnhouders geeft een dubbele kaptafel, de tweede aan een kant een spiegel, voetsteun en fohnhouder en aan de andere kant 5 transparante plexiglas schappen voor productdisplay en de derde mogelijkheid heeft aan beide kanten 5 transparante schappen voor productdisplays. Met deze units kan de kapper dus verkoopruimtes in de salon creëren.

Materialen: 

  • Galakt metal met plexiglas met verlichting
  • 220 - 240 V
  • 50 Hz
  • 2 x 28 W
  • 1 x 13 W
  • Neon T5


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.

Bestel de Salon Ambience Light Island Kaptafel nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x