Salon Ambience Lisboa Sky Kaptafel

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Lisboa Sky Kaptafel

De kaptafel Lisboa Sky is vergelijkbaar met de Lisboa,een grote rechthoekige spiegel zonder extra achterwand. Echter de glazen plaat onder het kapblad is vervangen door een houten blad dat gestoffeerd wordt met een Sky kleur naar keuze.

De kapblad is verkrijgbaar in glas, zwart glas, Wenge hout, rond aluminium, aluminium, aluminium spiegel en Elm hout. De prijs is afhankelijk van het materiaal.

Materialen:
  • Spiegel van gehard glas en een met Sky gestoffeerd paneel en indirecte verlichting
  • 220 - 240 V
  • 50 Hz
  • 2 x 28 W
  • Neon T5

Kies nu uit een ruim assortiment van 44 unieke Sky-kleuren, en geef jouw Lisboa Sky Kaptafel de perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon! (De getoonde afbeelding heeft de kleur KIWI 58.) 


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.


Koop nu jouw eigen Salon Ambience Lisboa Sky Kaptafel veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x