Salon Ambience Megawash Wasunit

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Megawash Wasunit

De Megawash Wasunit is een mooi alternatief in de salon vanwege het gebruik van veel bekledingsmateriaal. Niet alleen op de stoel maar ook op de zijkant van de stoel én de kolom is Skai aangebracht. De stoel is fantastisch afgewerkt met verchroomde metalen strippen. De wasbak is leverbaar in het wit, grijs of zwart.

  • Frame van metaal
  • Basis van stoel in hout, schuim en Skai
  • Armleuningen verchroomd metaal
  • Mantel van gesatineerd metaal en Skai

 

Kies nu uit ruim 50 unieke Sky-kleuren, en geef jouw Megawash Wasunit de perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon! (De getoonde afbeelding heeft de kleuren CHAMPAGNE 10 en STONE ALLIGATOR 51.) 


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid met een modern en strak design.


Bestel de Salon Ambience Megawash Wasunit veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x