Salon Ambience Melissa Kappersstoel

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Melissa Kappersstoel

Let op, afhankelijk van uw order worden bijkomende vrachtkostenbijdrage achteraf apart gecalculeerd. De vrachtkosten variëren tussen de €90 - €250 excl. BTW. De gemiddelde levertijd van Salon Ambience meubels bedraagt 3 tót 4 weken.

 

Een kappersstoel met een bijzondere vorm. De Melissa heeft een modern design dat zowel rechte lijnen alsook rondingen combineert met een groot effect. De gebogen verchroomde armleuningen complementeert het design. De stoel heeft een pomp met rem en voor het voetstuk kunt u kiezen uit 4 verschillende modellen.

Materialen:

  • Basis van hout, schuim en Skai
  • Verchroomde metalen armleuningen
  • Kolom en voet van verchroomd metaal

 

Kies nu uit een ruim assortiment van 50 unieke Sky-kleuren, en geef jouw Melissa Kappersstoel de perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon! 


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.


Koop nu jouw eigen Salon Ambience Melissa Kappersstoel veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x