Salon Ambience Millennium Balie

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Millennium Balie

De in het oog vallende receptie Millennium bestaat uit een zilvergrijs meubel met veel ruimte voor de computer, het toetsenbord en andere apparaten, verstopt achter een wit plexiglas paneel dat van achteren verlicht wordt. Het frame waarin het plexiglas zit gemonteerd is leverbaar in wenge gelamineerd hout of hoogglans wit of zwart gelakt PVC.

Kies nu uit ruim 47 unieke Skai kleuren, en geef jouw Millennium Balie de perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon!


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.


Koop jouw eigen Salon Ambience Millennium Balie nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x