Salon Ambience Millennium Crystal Buttons Balie

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Millennium Crystal Buttons Balie

Een variatie op de succesvolle Millennium lijn, deze aandachttrekkende receptie uitgevoerd met een met kristallen versierd gestoffeerd paneel, met een keuze uit diverse skai kleuren. Het bureau is in zilvergrijs hout, het frontpaneel zit in een frame dat leverbaar is in wenge, zwartgelakt of witgelakte PVC uitvoering.

Kies nu uit een ruim assortiment van 44 unieke Skai kleuren, en geef jouw Millenium Crystal Buttons Balie de perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon! (De getoonde afbeelding heeft de kleur ALLIGATOR 31.) 


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.


Bestel de Salon Ambience Millennium Crystal Buttons Balie veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x