Salon Ambience Nexia Kappersstoel

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Nexia Kappersstoel

Door het ontwerp met sterke lijnen valt de Nexia kappersstoel op in elke salon. Deze speciale vorm ontstaat door de royaal gestoffeerde zitting en rugleuning. De verchroomde armleuningen, die de vorm van de stoel volgen, maken het ontwerp compleet. De Nexia is leverbaar met een ruime keuze van onderstellen en in een grote selectie Skai kleuren. De stoel heeft een pomp met rem en voor het voetstuk kunt u kiezen uit 4 verschillende modellen (Ster voet, vierkante voet, ronde voet en zachte vierkante voet.

Kies nu uit een ruim assortiment van 50 unieke Skai kleuren, en geef jouw Nexia Kappersstoel de perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon! (De getoonde afbeelding heeft de kleuren CAPPUCINO 63 en MILK 61.) 


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.

Koop jouw eigen Salon Ambience Nexia Kappersstoel nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x