Salon Ambience Opale Wachthoek

Nog niet gewaardeerd
Sale -43%

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Opale Wachthoek

De Opale wachtstoel en bank bieden veel comfort in de wachtruimte. De stoelen kunnen gestoffeerd worden met Skai waarbij een keuze is uit 44 kleuren en ook duo-toon is mogelijk.

De Opale heeft een basis en achterkant van hout, schuim en Skai, De poten zijn van gevormd metaal.


Kies nu uit een ruim assortiment van 50 unieke Sky kleuren, zonder meerprijs, en geef jouw Opale Wachthoek de perfecte look voor de finishing touch in jouw salon! (De getoonde afbeelding heeft de kleuren PEARL FUR 41 en AMETHYST 52.) 


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.

 

Bestel de Salon Ambience Opale Wachthoek veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nlU maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x