Salon Ambience Pouf Wachthoek

Nog niet gewaardeerd
Sale -50%

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Pouf Wachthoek

De Pouf is een modern en veelzijdig alternatief om de wachtruimte van een salon in te richten. Beschikbaar als een enkele of een tweepersoons bank en met poten van gepolijst aluminium, past een Pouf met zijn elegante vorm in veel verschillende wachtruimtes.

Kies nu uit een ruim assortiment van 44 unieke Skai kleuren, en geef jouw Pouf Wachthoek de perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon! (De getoonde afbeelding heeft de kleuren ARCTIC WHITE 96 en FUR 26.) 


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.


Bestel de Salon Ambience Pouf Wachthoek veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x