Salon Ambience Precious Kaptafel

Nog niet gewaardeerd
SHOWROOM!

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Productomschrijving

Salon Ambience Precious Kaptafel

Let op, afhankelijk van uw order worden bijkomende vrachtkostenbijdrage achteraf apart gecalculeerd. De vrachtkosten variëren tussen de €90 - €250 excl. BTW. De gemiddelde levertijd van Salon Ambience meubels bedraagt 3 tót 4 weken.

 

De kaptafel Precious combineert glamour, stijl en verfijning. Door de spiegel over de volle hoogte en het aluminium kapblad wordt er een imposante in het oog lopende unit in de salon gerealiseerd. De kaptafel wordt gekenmerkt door de verlichte rechthoek door middel van LED lampen waardoor de spiegel ingekaderd wordt.  De afstandsbediening voor het licht zit samen met de voetensteun inbegrepen.

Materialen:

  • Spiegel over de volle lengte met in het zilver uitgespaarde decoratie
  • LED verlichting van achter deze decoratie
  • Aluminium kapblad met ingelegde glazen plaat
  • 220 - 240 V
  • 50 Hz
  • 30 W
  • LED 12 VDC

 

De kapblad is verkrijgbaar in glas, zwart glas, rond aluminium, aluminiume en aluminium spiegel.

Salon Ambience

Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.
 


Bestel Salon Ambience Precious Kaptafel nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← .    Ontvang nu korting op CND! € 125: 10% korting / € 125 - 250: 15% korting / € 250 – 500: 20% korting / € 500+: 25% korting Verbergen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x