Salon Ambience Revolution+ Wasunit

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Revolution+ Wasunit

Let op, afhankelijk van uw order worden bijkomende vrachtkostenbijdrage achteraf apart gecalculeerd. De vrachtkosten variëren tussen de €90 - €250 excl. BTW. De gemiddelde levertijd van Salon Ambience meubels bedraagt 3 tót 4 weken.
 
De NEW SHIATSU® massage van de nieuwe Revolution+ van Salon Ambience is speciaal ontworpen om de spieren te ontspannen en de druk in de totale rug te verminderen met als resultaat een gevoel van verlichting en ontspanning bij de klant.

Het massage systeem werkt op 4 verschillende drukpunten en heeft een ruimer werkvlak dan de huidige Shiatsu systemen. Anti-lek douchesysteem, kantelbare keramische wasbak, controle paneel met 2 functies. De wasbakkolom is in de stoel geintergreerd. Met een elektrische voetsteun en een volledig gestoffeerde structuur met beweegbare stoel.


De Revolution+ washunit van Salon Ambience is verkrijgbaar met een witte of zwarte kom, met of zonder voetsteun en massagefunctie.

Materialen:

  • Frame van metaal
  • Basis van stoel in hout, schuim en Skai
  • Armleuningen bekleed met Skai
  • Mantel van gevormd kunststof

 

Kies nu uit ruim 50 unieke Sky kleuren, en geef jouw Revolution+ Wasunit de perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon! (De getoonde afbeelding heeft de kleuren MILK 61 en DAMASK 24.) 


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.


Bestel de Salon Ambience Revolution+ Wasunit veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x