Salon Ambience Scarlet Kaptafel

Nog niet gewaardeerd
Sale -50%

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Scarlet Kaptafel

De kaptafel Scarlet is afgewerkt met een grote rechthoekige spiegel omgeven met een stevig frame afgewerkt met Skai materiaal. De kaptafel is compleet gemaakt met een stevig rechthoekige aluminium kapblad met ingebouwde föhnhouder en komt compleet met de voetsteun.

De kapblad is verkrijgbaar in glas, zwart glas, Wenge hout, rond aluminium, aluminium, aluminium spiegel en Elm hout. De prijs is afhankelijk van het materiaal.

Kies nu uit een ruim assortiment van 47 unieke Skai kleuren, en geef jouw Scarlet Kaptafel de perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon! (De getoonde afbeelding heeft de kleur STONE ALLIGATOR 51.) 


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.

 Bestel de Salon Ambience Scarlet Kaptafel veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x