Salon Ambience Secret Island Kaptafel

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Secret Kaptafel

De Secret Kaptafel is een bijzondere, boetiek-stijl eiland kaptafel, met stijlvolle aluminium poten en beensteunen onder een werkblad met een naar keuze wit of zwart glazen bovenblad. Op het bovenblad staan 2 smaakvolle spiegels die onder een hoek staan, met een glazen rug in het zwart of wit afhankelijk van de kleur van het bovenblad.

Materialen:

  • Melamine Wit
  • Gehard glas Zwart/Wit
  • Voeten in aluminium


The Secret styling unit is nu beschikbaar als een vier-plaats kookeiland. De compacte vorm van deze technische gebied wordt gekenmerkt door zijn elegante aluminium poten en een werkblad dat verkrijgbaar is in zwart of wit glas. Vier gekanteld spiegels, opnieuw met zwart of wit glas rug, afhankelijk van het werkoppervlak, zijn vrij op het oppervlak geplaatst. De structuur is verkrijgbaar wit laminaat, en haardroger houders zijn beschikbaar als accessoires.


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.

Bestel de Salon Ambience Secret Kaptafel veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x