Salon Ambience Sensation+ Wasunit

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Sensation+ Wasunit

De washunit Sensation+ brengt ons in een nieuw tijdperk van klanten service en tevredenheid. Salon Ambience is opnieuw een trendsetter in de markt door het aanbieden van een nieuwe washunit gecombineerd met een innovatieve nieuwe technologie. De washunit zal een juweeltje zijn in elke salon. Salon Ambience is trots om een ontwerp te presenteren dat stijl, comfort en een nieuwe generatie massage systeem combineert met een geïntegreerd Salon Tanning systeem! Het unieke SalonTan system heeft voordelen voor zowel de saloneigenaar als voor de klant; een wereld van mogelijkheden wordt er geopend voor verkoop en beauty aanbiedingen, extra inkomsten kunnen er gegenereerd worden door de saloneigenaar die deze service aanbiedt.

De Sensation+ washunit van Salon Ambience is verkrijgbaar met een witte of zwarte kom, met of zonder voetsteun en massagefunctie.

Maak een keuze uit ruim 44 prachtige Sky-kleuren en geef jouw Sensation+ WAsunit de finishing touch, zonder meerprijs.

Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.


Bestel de Salon Ambience Sensation+ Wasunit nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x