Salon Ambience Smart Receptie Balie (met gesloten kastje)

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Smart Receptie Balie (met gesloten kastje)

Let op, afhankelijk van uw order worden bijkomende vrachtkostenbijdrage achteraf apart gecalculeerd. De vrachtkosten variëren tussen de €90 - €250 excl. BTW. De gemiddelde levertijd van Salon Ambience meubels bedraagt 3 tót 4 weken.

 

Het Smart alternatief voor een balie is gereed!

Deze stijlvolle receptie in wit melamine trekt onmiddellijk de aandacht als je de salon binnenkomt. Het gestoffeerde front (leverbaar in 50 verschillende Sky kleuren), 90 graden gebogen, is omrand met LED verlichting, dat een mooi accent geeft aan de uitstraling van de receptie.

De receptie kan op verschillende manieren in een salon geplaatst worden, en geeft ondanks zijn compacte vormen genoeg ruimte in een ontvangstruimte. De binnenstructuur is van zilvergrijs laminaat, met veel werkruimte en ruimte voor opslag. Met 3 componenten kan de Smart balie aangepast worden aan persoonlijke wensen.

Kies nu uit een ruim assortiment van 44 unieke Skai kleuren, en geef jouw Smart Balie de perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon! (De getoonde afbeelding heeft de kleuren AVIATOR BLUE F7 en STONE ALLIGATOR 51.)


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.

Bestel de Salon Ambience Smart Receptie Balie (met gesloten kastje) veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x