Salon Ambience Stylos Kaptafel

Nog niet gewaardeerd
Sale -30%

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Stylos Kaptafel

Eenvoudige, solide vormen zijn de belangrijkste ingrediënten voor de Stylos kaptafel. De grote spiegel die vrijwel het hele oppervlak van de kaptafel bedekt, creëert een gevoel van stabiliteit en geeft de kapper een stijlvol product om zijn salon mee in te richten. De kaptafel Stylos is verkrijgbaar in drie versies; enkele kaptafel tegen de muur (standaard), met of zonder kast (Server) en een tweepersoons eiland unit (Island) met kast en wielen. De kapblad is verkrijgbaar in glas, zwart glas, Wenge hout, rond aluminium, aluminium, aluminium spiegel en Elm hout. De prijs is afhankelijk van het materiaal.


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.

Bestel de Salon Ambience Stylos Kaptafel veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x