Salon Ambience Teknowash Wasunit

Nog niet gewaardeerd
Sale -30%

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Teknowash Wasunit

De rechte lijnen en het strakke ontwerp van de Teknowash gaan perfect samen met het extreme comfort, de betrouwbaarheid en de stijl die kenmerkend zijn voor alle producten van  Salon Ambience. De opties van vele kleuren van het Skai voor zowel de stoel en armleuningen geven deze washunit een unieke stijl en ontwerp waarmee de kapper een perfecte wasruimte in zijn salon kan creëren. De hoezen, gemaakt van de bekledingsstof en leverbaar in vele kleuren, op zowel de rugleuning en de verchroomde armleuningen hebben een tweetal opties toegevoegd aan deze washunit: de kleur van de washunit kan met groot gemak worden veranderd, en de kussens worden beschermd tegen verfvlekken die kunnen ontstaan tijdens de behandelingen.

Gebouwd met een metalen frame en een basis van hout, schuim en Skai. De armleuningen zijn bekleed met Skai en de mantel is van gevormd kunststof.

Kies nu uit ruim 50 unieke Sky-kleuren en geef jouw Teknowash Wasunit de perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon! Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.
 Bestel de Salon Ambience Teknowash Wasunit nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x