Salon Ambience Venezia Kaptafel

Nog niet gewaardeerd
Sale -50%

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Venezia Kaptafel

De kaptafel Venezia bestaat uit een groot, rechthoekig houten frame, direct geplaatst op de grond met een in de vorm van een golf gesneden spiegel. De kaptafel wordt geleverd in het wenge hout of in een zwarte hoogglans gelakte uitvoering.

 

Het kapblad is ook uit hout (wenge of zwart) kan ook afgedekt worden met een glazen plaat met daaronder een stukje Skai materiaal. De kaptafel wordt direct aan de muur bevestigd en wordt compleet met voetsteun geleverd.

 

  • Elm Hout (70 x 28 x 2,5cm)
  • Elm Hout + Glas en Sky kleur (70 x 28 x 2,5cm)
  • Wengé Hout (70 x 28 x 2,5cm)
  • Wengé Hout + Glas en Sky kleur (70 x 28 x 2,5cm)


Kies nu uit een ruim assortiment van 50 unieke sky kleuren, en geef jouw Venezia Kaptafel de perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon! 


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.


Bestel de Salon Ambience Venezia Kaptafel veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x