Salon Ambience Venus Balie

Nog niet gewaardeerd
Sale -49%

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Venus Balie

Ideaal voor de salon waar ruimte een issue is, maar waar wel behoefte is aan een stijlvolle receptieruimte, combineert de Venus receptie Italiaans design met een compacte vorm. Gebouwd van zilvergrijs gelamineerd hout heeft de receptie voldoende ruimte voor computer en andere zaken ondanks zijn geringe afmetingen van 115 bij 66 cm. Door de simpele en gladde vormgeving, het door lampen van achteren verlichte plexiglas front kan iedere salon een eigen receptieruimte creëren. De rand om het plexiglas front is van wenge gelamineerd hout of in hoogglans wit of zwart gelakt hout.

Materialen:

  • Zilvergrijs houten frame
  • Wenge houten of glanzend gelakte voorkant
  • Ondoorzichtig paneel met verlichting van achteren
  • 220 - 240 V
  • 50 Hz
  • 3 x 21 W
  • Neon T5

 

Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.

 Bestel de Salon Ambience Venus Balie veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x