Salon Ambience Venus Crystal Buttons Balie

Nog niet gewaardeerd
Sale -40%

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Venus Crystal Buttons Balie

Een variatie op de succesvolle Venus lijn, deze aandachttrekkende receptie uitgevoerd met een met kristallen versierd gestoffeerd paneel, met een keuze uit 47 Skai kleuren. Het basismeubel is in zilvergrijs hout, het frontpaneel zit in een frame dat leverbaar is in wenge hout, zwart gelakt of wit gelakte uitvoering.

Ideaal voor de salon waar ruimte een issue is, maar waar wel behoefte is aan een stijlvolle receptieruimte, combineert de Venus Crystal receptie Italiaans design met een compacte vorm. Gebouwd van zilvergrijs gelamineerd hout heeft de receptie voldoende ruimte voor computer en andere zaken ondanks zijn geringe afmetingen van 115 bij 66 cm. 

Kies nu uit een ruim assortiment van 50 unieke Sky kleuren, en geef jouw Venus Crystal Buttons Balie de perfecte look, voor de finishing touch in jouw salon! (De getoonde afbeelding heeft de kleur ROSÉ F67.) 


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.


Bestel de Salon Ambience Venus Crystal Buttons Balie veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x