Salon Ambience Versailles Kaptafel

Nog niet gewaardeerd
Sale -40%

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience Versailles Kaptafel

Geef uw klanten de aandacht die ze verdienen met deze verrassende Versailles spiegel. De elegante, minimale stijl van deze drie-kwart-lange spiegel wordt gecompenseerd door een dramatische, verlichte 'frame' – een van achteren verlichte Louis-XIV-stijl ontwerp dat de cliënt inkapselt, een sprookjesachtige dimensie aan de salon toevoegt, en ervoor zorgt dat de klant altijd in het centrum van aandacht is! Versailles wordt voorzien van een zwart glazen kapblad met föhn houder, en komt compleet met een elegant gebogen voetensteun.

De kapblad is verkrijgbaar in glas, zwart glas, Wenge hout, rond aluminium, aluminium, aluminium spiegel en Elm hout. De prijs is afhankelijk van het gekozen materiaal.Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.


Bestel de Salon Ambience Versailles Kaptafel veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x