Salon Ambience VIP Balie

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Salon Ambience

Product omschrijving

Salon Ambience VIP Balie

Dankzij de vele mogelijkheden om de balie samen te stellen, de bijzondere stijl en de aandacht voor elk detail, is de VIP balie een elegante en exclusieve oplossing voor veel salons voor de ontvangstruimte. Prachtige spiegel panelen bedekken de buitenkant van de balie VIP, met in het frontpaneel Led Verlichting in een rechthoekig patroon, waardoor een oogstrelende effect in de ontvangstruimte van de salon wordt gecreëerd.

De witte binnen structuur heeft voldoende werkruimte en ruimte voor een computer en keyboard. Er zijn 3 elementen beschikbaar van de VIP balie: een balie 90 cm lang, een balie 140 cm lang en een hoekmeubel van 50*50 cm. Met deze 3 elementen kan een balie volledig volgens de wens van de kapper gebouwd worden en zodoende een balie maken die perfect past in de salon, terwijl er altijd een ‘VIP’ effect ontstaat.


Materialen:
  • De gehele balie is afgewerkt met spiegels
  • Het frontpaneel is voorzien van LED verlichting, achter een ingewerkte decoratie
  • Binnen structuur van zilvergrijs laminaat, met veel werkruimte en ruimte voor opslag
  • Met 3 componenten kan de VIP balie aangepast worden aan persoonlijke wensen
  • Werktopblad van 120cm in glas beschikbaar (ACC/090)
  • 220 - 240 V
  • 50Hz
  • 50W
  • LED 12 VDC


Salon Ambience
Alle producten van Salon Ambience staan bekend om de specifieke hoge Italiaanse kwaliteiten van stijl, traditie en goed vakmanschap en exporteert haar producten van de hoogste kwaliteit naar meer dan 100 landen. Gegarandeerde creativiteit en duurzaamheid in elk salon. 

Naast het verbeteren van de werkplek, verhoogt Salon Ambience ook de kwaliteit van het werk zelf door het creëren van een prettige en ontspannen atmosfeer. Door de producten af te stemmen op de unieke visie van elke individueel, krijgt elke kapper meer vrijheid in expressie in zijn/haar werkomgeving. 

Salon Ambience, voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een modern en strak design.


Bestel de Salon Ambience VIP Balie nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x