Schwarzkopf BlondMe Toning Instant Blush

Nog niet gewaardeerd

Bekijk alles van:

Schwarzkopf

Product omschrijving

Schwarzkopf BlondMe Toning Instant Blush 

Creëer de meest spectaculaire blondkleuren met de Schwarzkopf's BlondMe serie.
Kies uit 4 trendy pastelkleuren voor een luchtige nuance, met low maintenance.


Ice - Voor een kristalheldere anti-geel neutralisatie of een subtiele cendré kleurrichting. Versterkt en brengt het haar in evenwicht door de zure pH en vitaminen complex. Gebruik: Het haar wassen en verzorgen. Op vochtig haar sprayen en doorkammen voor een gelijkmatige verdeling. Uitspoelen of niet uitspoelen. Voor behandeling van het gehele haar of delen daarvan.

Strawberry - Verfraait blond haar met een luchtige rosé blush. Versterkt en brengt het haar in evenwicht door de zure pH en vitaminen complex. Gebruik: Het haar wassen en verzorgen. Op vochtig haar sprayen en doorkammen voor een gelijkmatige verdeling. Uitspoelen of niet uitspoelen. Voor behandeling van het gehele haar of delen daarvan.

Jade - Verfraait blond haar met een vleugje aqua groen. Versterkt en brengt het haar in evenwicht door de zure pH en vitaminen complex. Gebruik: Het haar wassen en verzorgen. Op vochtig haar sprayen en doorkammen voor een gelijkmatige verdeling. Uitspoelen of niet uitspoelen. Voor behandeling van het gehele haar of delen daarvan.

Steel Blue - Voor een koele anti-oranje neutralisatie of een staalblauwe tint. Versterkt en brengt het haar in evenwicht door de zure pH en vitaminen complex. Gebruik: Het haar wassen en verzorgen. Op vochtig haar sprayen en doorkammen voor een gelijkmatige verdeling. Uitspoelen of niet uitspoelen. Voor behandeling van het gehele haar of delen daarvan.


Kappershandel is gevestigd in Almere. In onze groothandel en via onze webshop kunt u de professionele benodigdheden van Sibel vinden. Wij helpen u graag! Onze medewerkers hebben stuk voor stuk praktijkervaring in de kappers- en beautybranche. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies over de Sibel producten? Wij staan voor u klaar!Bestel de Schwarzkopf BlondMe Toning Instant Blush nu veilig, gemakkelijk en snel op www.kappershandel.nl

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x